AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin taşındığını görmek

Kahve falında annenin taşındığını görmek

Kahve falında annenin taşındığını görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, kırgınların barışacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin taşındığını gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Kahve falında annesinin taşındığını görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında annenin taşındığını görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı ülkeye taşınmak işinden evine gidip geleceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinden taşınmak işveren koltuğunda oturacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının evden taşındığını görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında bahçeli eve taşınmak sıkıntılarının kısa süreceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinin taşındığını görmek yeni bir hayat kuracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanın taşındığını görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir