AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini taşınmak

Kahve falında evini taşınmak

Kahve falında evini taşınmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında evini taşınmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Kahve falında baba evine taşınmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evinin taşındığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bereket ve huzur getireceğine işarettir.

Kahve falında kendi evinden taşınmak başarılı olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evine başkasının taşındığını görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi evinden başka bir eve taşınmak hüsrana uğratacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evinden taşındığını görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski evine taşınmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evini taşınmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir