AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilileri görmek

Kahve falında eski sevgilileri görmek

Kahve falında eski sevgilileri görmek böylece hayatından memnun olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kısmetin açılacağına, evlerine dünürcü geleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilileri gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında eski erkek sevgilini görmek mal kaybına uğrayacağına, konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin eşini görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini hamile görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili sarılmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin akrabalarını görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok kolay bir hayatı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir