AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden uzaklaşmak

Kahve falında eski sevgiliden uzaklaşmak

Kahve falında eski sevgiliden uzaklaşmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden uzaklaşmak gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Kahve falında eski sevgiliden uzaklaşmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında uzakta olan sevgilisini görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin uzağa gittiğini görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin uzaklaştığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yolunda devam edeceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki sevgiliyi görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin uzaklara gittiğini görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan sevgiliyi görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir