AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olan sevgilisini görmek

Kahve falında uzakta olan sevgilisini görmek

Kahve falında uzakta olan sevgilisini görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, ününün çoğalacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Kahve falında uzakta olan sevgilisini gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Kahve falında uzakta olan sevgilisini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin uzaklara gittiğini görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden uzaklaşmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin uzaklaştığını görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden uzaklaşmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında uzakta olan sevgiliyi görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki sevgiliyi görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin uzağa gittiğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir