AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin resmini görmek

Kahve falında annesinin resmini görmek

Kahve falında annesinin resmini görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin resmini gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında annemin resmini görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin resmini görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen annenin resmini görmek moralin bozulacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin resmini görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında anne resmi görmek küs arkadaşların barışacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin resmini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balina resmi görmek yanlış kişilere denk geleceğine, uygulayacağına rivayet eder.

Kahve falında manzara resmi yapmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir