AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne resmi görmek

Kahve falında anne resmi görmek

Kahve falında anne resmi görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine delalet eder.

Kahve falında anne resmi gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Kahve falında anne resmi görmek adeta sinirden küplere bineceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında annemin resmini görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen annenin resmini görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin resmini görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet eder.

Kahve falında annenin resmini görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin resmini görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi resmini yapmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zürafa resmi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir