Kahve falında eski platonik aşkını görmek

Kahve falında eski platonik aşkını görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, zor durumda kalınacağına, tövbe etmeye, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında eski platonik aşkını gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında eski platonik aşkını görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında platonik aşkını öpmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında platonik aşkına sarılmak sağlık sorunlarının son bulacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında platonik aşkını görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, hasretliğin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında platonik aşk görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında platonik sevdiğine sarılmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir