AnaSayfa / Genel / Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında platonik aşkını öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında platonik aşkına sarılmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, şansın yüze güleceğine yorulur.

Kahve falında platonik aşkını görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski platonik aşkını görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında platonik sevgili görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında platonik sevgiliye sarılmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir