Kahve falında platonik aşkını öpmek

Kahve falında platonik aşkını öpmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işarettir.

Kahve falında platonik aşkını öpmek gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Kahve falında platonik aşkını öpmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında platonik aşkına sarılmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski platonik aşkını görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında platonik aşkını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında platoniğini görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında platonik sevgiliye sarılmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir