AnaSayfa / Genel / Kahve falında platonik aşkınla konuşmak

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak kucaklaşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski platonik aşkını görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında platonik aşkına sarılmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında platonik aşkını öpmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında platonik aşkını görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında platonik sevgiliyi görmek sorunlarını bitireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında platonik sevdiğin kişiyi görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir