AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evde fare görmek

Kahve falında eski evde fare görmek

Kahve falında eski evde fare görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski evde fare gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Kahve falında eski evde fare görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir evde fare görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında evden fare çıktığını görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında evde beyaz fare görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev dolusu fare görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet eder.

Kahve falında farenin eve girdiğini görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve giren fareyi öldürmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir