AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski oturduğun mahalleyi görmek

Kahve falında eski oturduğun mahalleyi görmek

Kahve falında eski oturduğun mahalleyi görmek zarar göreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, önemli atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında eski oturduğun mahalleyi gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Kahve falında eski oturduğun mahalleyi görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eski oturduğu mahalleyi görmek işlerinde başarı elde edeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına inanılır.

Kahve falında eski mahalleye taşınmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski mahalleyi görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski mahalle arkadaşını görmek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski mahallemi görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski mahalleye gitmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yaşadığı mahalleyi görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir