Kahve falında eski bir bina görmek

Kahve falında eski bir bina görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında eski bir bina gördüyseniz:

  • Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Kahve falında eski yıkık bina görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir bina görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işaret eder.

Kahve falında eski oturduğun binayı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski bina görmek iş kaybı yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski taş bina görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, dertlerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski binaya girmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bina almak rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında eski bina yıkmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir