AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski otobüs görmek

Kahve falında eski otobüs görmek

Kahve falında eski otobüs görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski otobüs gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Kahve falında eski bir otobüse binmek bozulan sağlığın düzeleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski otobüs görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi otobüste görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüste olmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski otobüse binmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüste eski sevgiliyi görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek kişinin adeta gençleşeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında otobüsün görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir