AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste eski sevgiliyi görmek

Kahve falında otobüste eski sevgiliyi görmek

Kahve falında otobüste eski sevgiliyi görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında otobüste eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi otobüste görmek duyguların karşılık bulacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüste olmak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına yorulur.

Kahve falında otobüste eski sevgiliyi görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında eski otobüs görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına yorulur.

Kahve falında eski otobüse binmek her şeyin gönlünce olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir otobüse binmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle otobüste olmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir