AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün görmek

Kahve falında otobüsün görmek

Kahve falında otobüsün görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Kahve falında otobüse inip binmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüste yolculuk yapmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsü sürmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Kahve falında otobüsün suya düştüğünü görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gece otobüse binmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Kahve falında otobüsü kaçırdığını görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir