AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski nişanlıyla evlenmek

Kahve falında eski nişanlıyla evlenmek

Kahve falında eski nişanlıyla evlenmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Kahve falında eski nişanlıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Kahve falında eski nişanlının evlendiğini görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski nişanlıyla evlenmek çok mutlu günler geçireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski nişanlınla evlendiğini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlısıyla evlendiğini görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlınla evlendiğini görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında nişanlisinin evlendiğini görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir