AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kuranı kerim görmek

Kahve falında açık kuranı kerim görmek

Kahve falında açık kuranı kerim görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında açık kuranı kerim gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında açık kuranı kerim görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi açık görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim açmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim koklamak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi yerde görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kuran kerim dinlemek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim vermek işinde çok büyük bereket göreceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir