AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek işlerin ters gideceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim okunduğunu görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim okuyamamak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim okutmak hayalkırıklığı yaşayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran kerim okuyan birini görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir