AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlette işe girmek

Kahve falında devlette işe girmek

Kahve falında devlette işe girmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yeni bir hayat kuracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlette işe girmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında devlet işine girmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında devlette işe girmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek kararlar alacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet işine girdiğini görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında devlet işine atanmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında devlet işinde çalışmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet işi görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir