AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında annesinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında annesinin kaybolduğunu görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, ondan şifa göreceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, işiyle nam salacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında annenin kaybolduğunu görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında annemin kaybolduğunu görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin kaybolduğunu görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babanın kaybolduğunu görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında koşarken kaybolmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında güneşin kaybolduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda kaybolmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet eder.

Kahve falında mağarada kaybolmak çok büyük mutluluklar duyacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir