AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin kaybolduğunu görmek

Kahve falında güneşin kaybolduğunu görmek

Kahve falında güneşin kaybolduğunu görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işarettir.

Kahve falında güneşin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında güneşin kaybolduğunu görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık sokakta kaybolmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Kahve falında kızının kaybolduğunu görmek elin bollaşacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kaybolduğunu görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık ormanda kaybolmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Kahve falında uçup kaybolmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir