AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kaybolduğunu görmek

Kahve falında annenin kaybolduğunu görmek

Kahve falında annenin kaybolduğunu görmek uzun uzun dalıp gideceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, ağız tadının kaçacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, daha iyi anlaşır olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında annenin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında annesinin kaybolduğunu görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın kaybolduğunu görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annenin kaybolduğunu görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemin kaybolduğunu görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kaybolduğunu görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında dağlarda kaybolmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tünelde kaybolmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının kaybolduğunu görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir