AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski hurda görmek

Kahve falında eski hurda görmek

Kahve falında eski hurda görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski hurda gördüyseniz:

  • Değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Kahve falında eski hurda görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurda demir toplamak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, onlardan medet umacağına delalettir.

Kahve falında hurda araba görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında hurdalık görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, duygularının ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurdacı görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir hurdası görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında araba hurdalığı görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurdacı olmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir