AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba hurdalığı görmek

Kahve falında araba hurdalığı görmek

Kahve falında araba hurdalığı görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, endişelerin sona ereceğine, diplomalarının artacağına, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba hurdalığı gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında hurda arabaya binmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında araba hurdalığı görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında hurda araba görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında hurda arabalar görmek rızkının kesileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında araba hurdası görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hurda yığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski hurda görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hurdalık görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir