AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurdacı görmek

Kahve falında hurdacı görmek

Kahve falında hurdacı görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurdacı gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Kahve falında hurdacı olmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında hurdalık görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulur.

Kahve falında hurda demir toplamak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında hurdacı görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski hurda görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında hurda toplamak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurda araba görmek işinde de hep başarılı olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın hurda olduğunu görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir