AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurdalık görmek

Kahve falında hurdalık görmek

Kahve falında hurdalık görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında hurdalık gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında hurda altın görmek rızkının artacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında araba hurdalığı görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir hurdası görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurda demir toplamak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında hurda satmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hurda arabaya binmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Kahve falında hurda arabalar görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Kahve falında arabanın hurda olduğunu görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir