AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski havlu görmek

Kahve falında eski havlu görmek

Kahve falında eski havlu görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski havlu gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Kahve falında eski havlu görmek varını yoğunu kaybedeceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyo havlusuna sarılı görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında havlu bulamamak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında başkasına havlu vermek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havlu satmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi havluya sarılmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantelli havlu görmek karısının çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında havlu dikmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir