AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi havluya sarılmak

Kahve falında mavi havluya sarılmak

Kahve falında mavi havluya sarılmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi havluya sarılmak gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Kahve falında mavi havluya sarılmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk havlu görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında mavi banyo havlusu görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi havlu almak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi havlu satın almak yüzünde güller açacağına, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli havlu görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalet eder.

Kahve falında mavi havlu görmek yeni işlere girişileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Kahve falında havlu sarılmak elinin kolunun bağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir