AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski hamam görmek

Kahve falında eski hamam görmek

Kahve falında eski hamam görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında eski hamam gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında eski bir hamam görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski hamam görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamama girmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına inanılır.

Kahve falında hamama gidip yıkanmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda yıkanmak istemek alacaklarını tahsil edeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında hamam böceği kovalamak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında hamam böceğinden korkmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hamamda görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir