AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda yıkanmak istemek

Kahve falında hamamda yıkanmak istemek

Kahve falında hamamda yıkanmak istemek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda yıkanmak istemek gördüyseniz:

  • Etkisiz veya hatlı planlar yapabilir veya hiç huyunuz olmasa da, düşüncesizce davranabilirsiniz.

Kahve falında hamama gitmek istemek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda yıkanmak istemek arkasından iyi konuşulacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında hamam öldürmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceği ısırdığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük hamam görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, afiyette giden düzeninden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceği ezmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamamda tuvalete girmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında hamam yıkamak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir