AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski gümüş para görmek

Kahve falında eski gümüş para görmek

Kahve falında eski gümüş para görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski gümüş para gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında eski gümüş para görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında gümüş para toplamak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş demir para görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Kahve falında altın ve gümüş para görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Kahve falında gümüş para bulmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, dönülmez yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş para görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bozuk para görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gümüş para vermek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir