AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş para görmek

Kahve falında gümüş para görmek

Kahve falında gümüş para görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gümüş para gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Kahve falında gümüş bozuk para görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve gümüş para görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş para görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş para toplamak sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş demir para görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında gümüş para bulmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş para vermek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında eski gümüş para görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir