AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş para vermek

Kahve falında gümüş para vermek

Kahve falında gümüş para vermek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş para vermek gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında gümüş para görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında altın ve gümüş para görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş para toplamak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, gelişim içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski gümüş para görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında gümüş para vermek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş bozuk para görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş demir para görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş para bulmak fakirlerin güleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir