AnaSayfa / Genel / Kahve falında fabrikanın yandığını görmek

Kahve falında fabrikanın yandığını görmek

Kahve falında fabrikanın yandığını görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında fabrikanın yandığını gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında fabrikanın yandığını görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir fabrika görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında mermer fabrikası görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker fabrikası görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tekstil fabrikası görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında yumurta fabrikası görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında eski fabrika görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, günü birlik tatillere çıkacağına alamet eder.

Kahve falında fabrika görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir