AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ev sahibi olduğunu görmek

Kahve falında birinin ev sahibi olduğunu görmek

Kahve falında birinin ev sahibi olduğunu görmek razı geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ev sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Kahve falında yeni ev sahibi olduğunu görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev sahibiyle kavga etmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski ev sahibi görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Kahve falında güzel eve sahip olmak üzgün ve hasta olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında bahçeli ev sahibi olmak işlerin yeni kapılar açacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve sahip olmak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ev sahibi olmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir