AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşten para almak

Kahve falında eski eşten para almak

Kahve falında eski eşten para almak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşten para almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde ortaya çıkan bir bilgiye dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski eşinin para verdiğini görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşten para almak kıskanılacak projelere imza atılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşe para vermek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Kahve falında eski eşine para vermek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski eşle tartışmak ticarette zarar edeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin eski eşini görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında eski eşle görüşmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşin evine girmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir