AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinin öldüğünü görmek

Kahve falında eski eşinin öldüğünü görmek

Kahve falında eski eşinin öldüğünü görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında eski eşinin öldüğünü görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşin öldüğünü görmek aile huzurunuzun bozulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında eski eşini öldürmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşle evlendiğini görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, doğruluğu bulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin düğününü görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşini üzgün görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski eşin evine girmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir