AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşini öldürmek

Kahve falında eski eşini öldürmek

Kahve falında eski eşini öldürmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşini öldürmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında eski eşin öldüğünü görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında eski eşinin öldüğünü görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşini öldürmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşini görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşle beraber olmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşle nişanlanmak yarınlarına inanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Kahve falında eski eşini hasta görmek kötü günlerinden kurtulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir