AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşini üzgün görmek

Kahve falında eski eşini üzgün görmek

Kahve falında eski eşini üzgün görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, para sahibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında eski eşini üzgün gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yanlış sonucu gelişmelerin tümünü engelleyebilirsiniz.

Kahve falında eski eşi üzgün görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşini üzgün görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında eşini üzgün görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin üzgün görmek başarılarının eksilmeyeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşi üzgün görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisini üzgün görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşı üzgün görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir