AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşle nişanlanmak

Kahve falında eski eşle nişanlanmak

Kahve falında eski eşle nişanlanmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, küfürlü söze, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında eski eşle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Kahve falında eski eşle nişanlanmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinin nişanlandığını görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini nişanlanırken görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşle nişanlanmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin nişanlandığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle nişanlandığını görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir