AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşla öpüşmek

Kahve falında eski erkek arkadaşla öpüşmek

Kahve falında eski erkek arkadaşla öpüşmek borçların hafifleyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek arkadaşını üzgün görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşla öpüşmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşı görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşının aradığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına inanılır.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının kardeşini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir