AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşı görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşı görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşı görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, iftiraya uğrayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşı gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla evlendiğini görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşını üzgün görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşını öpmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ağladığını görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında eski bir erkek arkadaş görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir