AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşının aradığını görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşının aradığını görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşının aradığını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, neşesinin de yerine geleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının aradığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının aradığını görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, işlerin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşın aradığını görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşının annesini görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla öpüşmek sevdikleri ile kavuşacağına, aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek sınıf arkadaşını görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının kardeşini görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla öpüşmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşımı görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir