AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşınla öpüşmek

Kahve falında eski erkek arkadaşınla öpüşmek

Kahve falında eski erkek arkadaşınla öpüşmek böylece hayatından memnun olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evini görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının annesini görmek konuşmaz olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir erkek arkadaş görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınızla barışmak takdir edilip her konuda destek göreceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek güvenini sarsacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir