AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise yakmak

Kahve falında elbise yakmak

Kahve falında elbise yakmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, mutsuz olacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise yakmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir.

Kahve falında eski elbiseleri yakmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında elbiseyi yakmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski elbise yakmak ruhunun şifa bulacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise yakmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının elbisesini yakmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir