AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski düşmanını görmek

Kahve falında eski düşmanını görmek

Kahve falında eski düşmanını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine yorulur.

Kahve falında eski düşmanını gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında eski bir düşman görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir düşmanı görmek sorunların çabucak halledileceğine, ticaretinin gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında eski düşmanını görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanından barışmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının elini sıkmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın düğününü görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanına ekmek vermek verimi ve başarıyı yakalayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulur.

Kahve falında düşmanla oturmak verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir