AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir arkadaşla yemek yemek

Kahve falında eski bir arkadaşla yemek yemek

Kahve falında eski bir arkadaşla yemek yemek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, güllük gülistanlık olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında eski bir arkadaşla yemek yemek gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Kahve falında eski bir arkadaşla yemek yemek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Kahve falında eski arkadaşla yemek yemek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla yemek yemek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşını hamile görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla görüşmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir arkadaş görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir