AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşlarla yemek yemek

Kahve falında eski arkadaşlarla yemek yemek

Kahve falında eski arkadaşlarla yemek yemek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kazançlı işlere gireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla yemek yemek gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında eski bir arkadaşla yemek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşla yemek yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla yemek yemek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok eski arkadaş görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarına sarılmak ev içinde mutluluğun artacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşı görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında eski küs arkadaş görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşının öldüğünü görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir